BRUKTE MASKINER NORGE

Demontering
av maskiner

Hvis du føler deg usikker på hvordan du skal transportere maskinen din, sørger vi for at vi hjelper deg med dette! Vi har lang erfaring og stor beredskap for å demonetisere og eksportere maskiner innenfor produksjonsindustrien.

Vi kan demontere og transportere din maskin!

Trenger du å flytte noe med ekspertkunnskaper innen demontering av maskiner? Brukte Maskiner Norge består av eksperter innen flere ulike fagfelt som bruker sin kompetanse på demontering, frakt og montering av maskiner til industri.

Vi sørger for å holde orden ved demontering av maskinene. Vi har lang erfaring med å pakke ut store industrianlegg, noe som gjør at vi har gode prosedyrer for å utarbeide dokumentasjon for både mekaniske og elektriske komponenter. Vi har dermed oversikt over alle deler og hvor de skal monteres i etterkant, remontering kan dermed gjøres av andre aktører.

Demontering og flytting av industrimaskiner? Vi hjelper deg med hele prosessen. Vi tar gjerne imot komplette flyttinger hvor vi tar oss av demontering av alle maskiner, flytting og remontering på nytt sted. Det er ingen geografiske begrensninger på hvor vi utfører arbeidet, og ønsker du å flytte store maskiner til utlandet har vi en maskinpark til å utføre dette.

Moderne maskiner og kompetente medarbeidere

Brukte Maskiner Norge kan tilby hele produktspekteret fra montering/demontering av enkeltmaskiner til komplette anlegg. Med høy kompetanse, lang erfaring og en moderne maskinpark kan vi tilby høykvalitets- og sikkerhetstjenester.

Moderna maskiner och kompetenta medarbetare

Brukte Maskiner Norge kan erbjuda hela produktsortimentet från montering / demontering av enskilda maskiner till kompletta anläggningar. Med hög kompetens, lång erfarenhet och en modern maskinpark kan vi erbjuda högkvalitativa och säkerhetstjänster.

Hvis du ønsker mer informasjon om demonteringsmaskiner eller noen av våre andre tjenester, vennligst kontakt oss på e-post

Skroll til toppen